ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Lidia και δωρεάν story DLC περιμένουμε μέσα στο 2024

Το roadmap της Season 1 είναι εδώ!

Οδεύοντας στη συμπλήρωση 30 χρόνων από το ξεκίνημα του Tekken, η Bandai Namco κοινοποίησε το πλάνο υποστήριξης του Tekken 8 για την πρώτη σεζόν υποστήριξης και ανανέωσης του παιχνιδιού. Μέσα στην άνοιξη θα υποδεχτούμε το πρώτο μεγάλο balance update, ώστε να επέλθει η μέγιστη δυνατή ισορροπία στους online αγώνες και στην competitive σκηνή. Το καλοκαίρι θα γίνει ένας χαμούλης, με το παιχνίδι να καλωσορίζει αρχικά ως νέο stage το "Seaside Resort", τη λειτουργία Photo Mode και τον δεύτερο DLC χαρακτήρα του παιχνιδιού, τη Lidia.

Το πιο ευχάριστο update - και μάλιστα δωρεάν - θα είναι αυτό του φθινοπώρου, εφόσον θα έχουμε ένα story DLC που πολύ σύντομα μας δείχνει ότι θα αφορά τη Jun Kazama και τη συμμετοχή του Eddy Gordo, πιθανότατα ως σύμμαχος του Jin. Έχουν μείνει επίσης ακόμα 2 ανοιχτά slots για χαρακτήρες αυτού του season pass, οπότε περιμένουμε ακόμα έναν το φθινόπωρο και έναν τον χειμώνα.

Το Tekken 8 είναι με άνεση το καλύτερο fighting game της χρονιάς ως τώρα και σίγουρα ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο αναλυτικό μας review για το παιχνίδι.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.