ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο φθινόπωρο του 2025 στοχεύει η Rockstar για το GTA VI

Όλο και πιο συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας!

Πολλές οι διαπιστώσεις μέσα από τα οικονομικά αποτελέσματα της Take-Two, η σημαντικότερη αυτών όμως εννοείται πως αφορά το νέο Grand Theft Auto. Πλέον γνωρίζουμε ότι το GTA VI προορίζεται για λανσάρισμα μέσα στο φθινόπωρο του 2025 από τη Rockstar Games, ούτε πριν ούτε μετά από αυτό. Άρα πάνε στράφι όλες οι φήμες που ήθελαν το παιχνίδι να κυκλοφορεί νωρίς μέσα στο 2025 ή και αυτές που υποστήριζαν πως έχει πάρει ήδη εσωτερική αναβολή για το 2026. Καθόλου τυχαίο που η Take-Two προβλέπει πως από το οικονομικό έτος 2025 και ύστερα τα κέρδη της θα παίζουν πάλι σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

Μαθαίνουμε επίσης πως βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη τα ετήσια αθλητικά της games, άρα μπορείτε άφοβα να ποντάρετε στα WWE 2K25, NBA 2K25, TopSpin 2K25 και άλλα. Αν επιθυμείτε κάποιο πιο απρόσμενο πόρισμα, αναφέρεται επίσης πως στο Summer Game Fest η 2K Games (θυγατρική της Take-Two) θα αποκαλύψει το επόμενο κεφάλαιο "μίας πολύ αγαπητής σειράς", με το μυαλό των περισσότερων να πηγαίνει σε νέο Mafia, Borderlands ή στο BioShock.

Γενικά, τα έσοδα της Take-Two ήταν πολύ πιο κάτω από αυτά που μας έχει συνηθίσει τα περασμένα έτη, αλλά με όλα τα παραπάνω να έρχονται σταδιακά και με το GTA VI να κρατά τη σημαία, μπορείτε να φανταστείτε ότι ανοίγουν ήδη τα όρια στις κάρτες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.