ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

LEGO Horizon Adventures: Το παιχνίδι της Guerrilla γίνεται τουβλάκια

Ένα ιδιαίτερο collab ψήνει το PlayStation!

Παραείναι αρκετά τα πεδία από τα οποία τροφοδοτούμαστε με φήμες για ένα παιχνίδι στο σύμπαν του Horizon, όπου όλοι οι χαρακτήρες, τα περιβάλλοντα και τα πλάσματα είναι φτιαγμένα από LEGO. Ο leaker Kurakasis μας λέει με βεβαιότητα πια ότι υπάρχει ένα project με την ονομασία και το trademark "LEGO Horizon Adventures" που πρόκειται να αποκαλυφθεί στο επερχόμενο show του PlayStation. Το Insider Gaming από την άλλη διαλευκάνει περαιτέρω την υπόθεσή του, λέγοντας πως δεν πρόκειται για κάποιο παιχνίδι/toy προϊόν, όπως ο LEGO Tallneck που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, αλλά για κανονικό video game, όπως αυτά που φτιάχνει εδώ και χρόνια η Traveller's Tales με τον Batman, τους ήρωες της Marvel, το σύμπαν του Harry Potter, κλπ.

Ο Tom Henderson μεταφέρει επίσης ότι οι πηγές του το χαρακτήρισαν ως "Horizon Forbidden West, αλλά με LEGO", όπως και ότι θα έχει "ρεαλιστικά γραφικά", χωρίς να διευκρινίζεται τι σημαίνει αυτό για ένα LEGO game. 

Όλα δείχνουν πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας ανάμεσα στα LEGO και τη Sony, αφού το φημολογούμενο αυτό game μάλλον θα αποτελέσει κομμάτι του επόμενου State of Play ή PlayStation Showcase.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.