ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us HBO: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Μας ξυπνούν σκληρές αναμνήσεις... 💔

Το HBO ανακοινώνει πως η σειρά The Last of Us ξαναμπήκε σε στάδιο παραγωγής εν όψει της 2ης σεζόν του πολύ επιτυχημένου adaptation. Την ανακοίνωση αυτή συνόδευσε και με δύο φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τις ανανεωμένες εμφανίσεις των δύο πρωταγωνιστών, του Joel (Pedro Pascal) και της Ellie (Bella Ramsey). 

Αν το σενάριο της δεύτερης σεζόν πατήσει στα πρότυπα του The Last of Us Part II, τα γεγονότα της θα διεξάγονται 4-5 χρόνια μετά από αυτά της πρώτης σεζόν, εξού και η διαφορά στο παρουσιαστικό των δύο κεντρικών χαρακτήρων. Στην κεντρική εικόνα βλέπετε τον ελαφρώς γερασμένο Joel με πιο μακριά κόμη και γενειάδα όπως έμοιαζε ο χαρακτήρας στο δεύτερο παιχνίδι, ενώ πιο διακριτικές αλλαγές έγιναν πάνω στην Ellie που αυτή τη φορά θα είναι 19 χρονών. 

Και οι δύο φαίνεται να βρίσκονται στο Jackson, εκεί όπου ξεκινά το κακό του The Last of Us Part II, ενώ το πλάνο με τον Pedro Pascal φαίνεται ευθέως παρμένο από το χαρακτηριστικό party της κοινότητας. Όλοι οι fans -και μη- του δεύτερου παιχνιδιού ξέρουν πολύ καλά τι θα συμβεί εκεί...

Η σειρά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται από κοινού από το HBO και τη Naughty Dog, ενώ τα νέα επεισόδια θα προβληθούν μέσα στο 2025 μέσω HBO και HBO Max.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.