ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Elsewhere Entertainment: Νέο studio της Activision με ταλέντο από Naughty Dog και CD Projekt RED

Μία νέα δημιουργική βάση στην Πολωνία!

Μία ολοκαίνουρια θυγατρική ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε σήμερα η Activision, έχοντας πλέον τη δεύτερή της εταιρεία δημιουργίας βιντεοπαιχνιδιών στην Πολωνία μετά την Infinity Ward στην Κρακοβία. Η Elsewhere Entertainment είναι, λοιπόν, το νέο AAA game studio που απαρτίζεται από πρώην developers των Naughty Dog, CD Projekt RED και Ubisoft, από άτομα που έχουν εργαστεί στο παρελθόν σε games όπως τα The Last of Us, Far Cry, The Witcher III και Cyberpunk 2077. Σε αντίθεση με τους συμπατριώτες τους βέβαια, τα μέλη της Elsewhere Entertainment εργάζονται ήδη πάνω σε ένα narrative-driven νέο IP και όχι σε κάποιο Call of Duty ή προϋπάρχουν franchise της Activision.

"Χτισμένη από το μηδέν, η Elsewhere Entertainment είναι ένα κορυφαίο και αυτόνομο στούντιο αφιερωμένο στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που εμπνέει τολμηρές και διαφορετικές ιδέες. Η υποκείμενη αποστολή της ομάδας ενθαρρύνει όλους να εξερευνήσουν και να συνεργαστούν δημιουργικά, για να δημιουργήσουν ένα franchise με μια διαρκή κληρονομιά που αντηχεί πολύ πέρα από τα παιχνίδια.

Το νέο στούντιο έχει πλήρη πρόσβαση στους πόρους και τα εργαλεία της Activision καθώς συνεχίζει να αυξάνει την παραγωγή και την ανάπτυξη. Η Elsewhere ξεκινά την αναζήτησή της για τα καλύτερα ταλέντα στην κατηγορία τους από όλη τη βιομηχανία και σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν και αυτά στη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης και next-gen gaming εμπειρίας", αναφέρει η περιγραφή της Activision

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.