ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Yoko Taro ετοιμάζει νέο game και τα στοιχεία δείχνουν NieR

Οι συνεργάτες του ίσως προδίδουν τη φύση του επόμενού του project!

Καλά νέα για όλους τους φαν του μασκοφόρου δημιουργού και director του NieR franchise, Yoko Taro, καθώς ανακοινώθηκε καινούρια συνεργασία του μαζί με τον Yosuke Saito (producer των NieR) και του συνθέτη της σειράς Keiichi Okabe.

Ως προς το τι ακριβώς είναι αυτό το project προς το παρόν μπορούμε μόνο να εικάσουμε. Η συγκεκριμένη τριάδα έχει συνεργαστεί μαζί πολλαπλές φορές σε όλες τις κυκλοφορίες στο NieR franchise όμως και σε άλλες σειρές όπως το Voice of Cards και το Drakengard.

Σε συζήτηση του Yosuke Saito με τον πρώην παραγωγό της Capcom Hiroyuki Kobayashi, ο Saito είπε:

«Λέω εδώ και αρκετό καιρό πως θέλω να κάνω κάτι με τον Yoko και τον Okabe. Θα έχω κάτι λίγο πιο συγκεκριμένο να αναφέρω στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον, οπότε παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι.»

Στην πορεία ανέφερε γελώντας πως το project «μπορεί να είναι NieR, μπορεί να μην είναι NieR. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν» και πως ήδη δουλεύει με την ομάδα του στη Square Enix σε ένα ακόμη project που «μετατρέπεται σε κάτι αρκετά ενδιαφέρον» και ανυπομονεί «για την ημέρα που μπορούμε να το ανακοινώσουμε».

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης