ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το βραβευμένο Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition για PC

Απροσπέραστο!

Είναι κάποιες εβδομάδες που η Epic Games ξεπερνάει τα δωρεάν τυπικά games που δίνει, χαρίζοντας παιχνίδια τα οποία θεωρούνται τεράστια, όντας triple-A, αλλά και εξαιρετικά, αφού έχουν διακριθεί με διάφορα βραβεία. Αυτή η εποχή του χρόνου έφτασε ξανά λοιπόν, αφού από σήμερα το Epic Games Stores μοιράζει δωρεάν το αριστουργηματικό παιχνίδι της BioWare, Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition.

Το action RPG που διακρίθηκε με το βραβείο Game of The Year στα The Game Awards κυκλοφόρησε το μακρινό πλέον 2014, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του franchise. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε, πως υπάρχει έντονη φημολογία πως και τα επόμενα τρία games που θα δώσει δωρεάν το Epic Games Store τις επόμενες εβδομάδες θα είναι AAA, με τον πάντα αξιόπιστο dataminer, billbil-kun να το αποκαλύπτει.

Το Dragon Age: Inquisition θα προσφέρεται δωρεάν μέσα στο store της Epic Games από σήμερα έως και την άλλη Πέμπτη στις 23 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα. Φυσικά, όπως πάντα αν επιλέξετε να το εξαργυρώσετε μέσα στο διάστημα που είναι free θα το κατοχυρώσετε για πάντα μέσα στη ψηφιακή συλλογή σας. Το παιχνίδι που θα το αντικαταστήσει παραμένει για την ώρα άγνωστο, όμως με τα όσα είπε ο γνωστός dataminer θα πρέπει να αναμένουμε κάτι εξίσου μεγάλο.

Αποκτήστε δωρεάν το Dragon Age: Inquisition πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.