ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Μάιος 2024

Τι έχεις Μάη; Παιχνιδάρες!

Πρωτομαγιά σήμερα και αφού μύρισε (ή βρόμισε για άλλους) καλοκαίρι ήρθε και η ώρα για τα δωράκια του μήνα για όλους του κάτοχους της συνδρομητικής υπηρεσίας του Playstation. Και είναι ένας μήνας που θα τον χαρακτηρίσουμε κάλο! Το πιο μεγάλο όνομα που φιγουράρει εδώ και δεν χρειάζεται καμιά απολύτως σύσταση είναι το EA Sports FC 24, οπού οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι θέλουν να έχουν στη συλλογή τους και να κοντράρονται με μπίρες, πίτσες και πολύ βρίσιμο στους καναπέδες τους.

Το δεύτερο και με εξαιρετικές κριτικές είναι το Ghostrunner 2, για το οποίο θα σας παραπέμψω στο review του Πάνου που περιγράφει τέλεια γιατί δεν πρέπει να το προσπεράσετε άλλα ΠΡΕΠΕΙ να το παίξετε αφού έχετε την ευκαιρία. Τελευταίο άλλα καθόλου καταϊδρωμένο είναι το Tunic, ένα indie διαμάντι που θα σας βάλει σε έναν κόσμο που πρέπει εσείς, μία αλεπού ντυμένη σαν τον Link από τα The Legend of Zelda να πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε τα στοιχειά που θα βρείτε για να λύσετε τους πολύ καλοσχεδιασμένους γρίφους, άλλα και να πολεμήσετε ένα σωρό εχθρούς έτσι ώστε να φτάσετε στο συγκινητικό του φινάλε. 

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Μαΐου:
- EA Sports FC 24  (PS5, PS4)
- Ghostrunner 2 (PS5)
- Tunic (PS5, PS4)

Είναι όλα ένα και ένα τα παιχνίδια του Μαΐου και όπως πάντα θα είναι διαθέσιμα την πρώτη τρίτη του μήνα, δηλαδή στις 7 του Μάη. Καλή διασκέδαση λοιπόν!   

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.