ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τις νέες λειτουργίες του F1 24 αποκαλύπτει το νέο trailer του

Είσαι πιο γρήγορος από τον Verstappen;

Πλησιάζει σιγά-σιγά ο καιρός που θα μπούμε ξανά στα μονοθέσια μας, καθώς απομένει ένας μήνας και κάτι για την κυκλοφορία του F1 24. Ήρθε λοιπόν και η στιγμή που η EA μοιράστηκε επιτέλους το reveal trailer, το οποίο αποκάλυψε ορισμένες από τις αλλαγές/προσθήκες που θα συναντήσουμε στο νέο παιχνίδι της Codemasters.

Το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό ονομάζεται EA Sports dynamic handling, και υπόσχεται πως κάνει την αίσθηση της οδήγησης ακόμα πιο ρεαλιστική. Επιπλέον, υστέρα από αρκετά χρόνια έχουμε και την αλλαγή της δομής του career, στο οποίο θα προτεθούν αρκετές εξωαγωνιστικές επιλογές. 

Στο παρακάτω trailer μπορούμε να διακρίνουμε πως ο πρωταγωνιστής του φετινού παιχνιδιού, Max Verstappen, εμφανίζεται ουκ ολίγες φορές, ενώ στο τέλος προκαλεί τους παίκτες να τον κερδίσουν, πιθανότατα σε ένα challenge που θα συναντήσουμε εντός του F1 24. 

Η επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού τοποθετείται στις 31 Μαΐου, με το ίδιο να έρχεται σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Θα υπάρξει η standard έκδοση του F1 24, όπως και η ψηφιακή έκδοση champions, η οποία θα δίνει πρόσβαση σε μία επιλογή νέων ομάδων, θα περιέχει τους icons James Hunt και Juan Pablo Montoya, θα συμπεριλαμβάνει 18.000 pitcoins όπως και ένα F1 world bumper, ενώ οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στον τίτλο 3 μέρες πριν τη κυκλοφορία του, αλλά και στο vip podium pass. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.