ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PS5 Pro: Σχεδόν σίγουρο μετά από νομικές κινήσεις της Sony

Έριξε το βίντεο που διέρρεε τα χαρακτηριστικά του! 💣💥

Όποια πέτρα και αν σηκώσετε στα gaming κατατόπια του Ίντερνετ θα εμφανιστεί και μία πλευρά που υποστηρίζει ότι έχει επίγνωση της ύπαρξης και των specs του αναβαθμισμένου PS5. Μέχρι πρότινος μέναμε όλοι με την υποψία ότι όντως η Sony ετοιμάζει να λανσάρει κάποιο "PS5 Pro" ή όπως αλλιώς το ονομάσει, αλλά δεν γνωρίζαμε ποια πηγή να εμπιστευτούμε περισσότερο όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ακούγεται πως θα έχει. Πλέον, μετά από επέμβαση της ίδιας της Sony, όχι μόνο καταλαβαίνουμε ότι το PS5 Pro υπάρχει, αλλά έχουμε και ξεκάθαρη εικόνα των προδιαγραφών του.

Το YouTube κανάλι "Moore’s Law is Dead" είχε κοινοποιήσει τις προάλλες ένα βίντεο με όλα όσα πρόκειται να περιλαμβάνει στο hardware κομμάτι το ισχυρότερο PS5 και πολλοί μετέφεραν προς τα έξω τα νούμερα και τα specs που, κακά τα ψέματα, έβγαζαν πιο ρεαλιστικό νόημα για το πόσο πιο δυνατό θα είναι το Pro από το απλό μοντέλο. Αν πάτε κάπως στο συγκεκριμένο βίντεο τώρα θα δείτε μία ένδειξη να αναφέρει πως το βίντεο δεν είναι πια διαθέσιμο εφόσον δέχθηκε copyright strike από τη Sony Interactive Entertainment. Το γεγονός ότι ο κατασκευαστής μπήκε στον κόπο να εξαφανίσει από προσώπου Γης τα όσα αναγράφονταν εκεί μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι πληροφορίες του Moore’s Law is Dead ήταν έγκυρες.

Με όλους να συμφωνούν στο ότι το PS5 Pro μάλλον θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εορταστική περίοδο, πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στη στιγμή που η Sony θα χρειαστεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω και να δούμε ιδίοις όμμασι το PS5 Pro και τι αυτό θα προσφέρει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.