ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

AAA παιχνίδι Invincible θέλει να φτιάξει η Skybound

Όλα θα εξαρτηθούν από τη χρηματική υποστήριξη του κοινού!

Τη διάθεσή της να δημιουργήσει ένα μεγάλου σκέλους βιντεοπαιχνίδι με θέμα το κόμικ Invincible δείχνει ευθέως η Skybound Entertainment ξεκινώντας μία crowdfunding καμπάνια στο Republic. Μέσω αυτής ζητά από τους fans των ομώνυμων comics ή και της animated σειράς να επενδύσουν ποσά των 100 δολαρίων και άνω, ούτως ώστε να συγκεντρώσει τα 5 εκατομμύρια που έχει θέσει ως στόχο για να προχωρήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Τη στιγμή που γράφεται η εν λόγω είδηση έχει μαζευτεί ένα ποσό περί των 470 χιλιάδων ντόλαρζ, από 230+ επενδυτές με το όλο campagin να έχει διορία μέχρι τις 29 Απριλίου για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.

Η Skybound σημειώνει στις λεπτομέρειες της καμπάνιας πως το project και την υλοποίησή του θα αναλάβει μία νέα ομάδα της με 30+ άτομα που συναποτελείται από βετεράνους του game development από ομάδες όπως οι EA, Activision Blizzard και AMZ Games. Κατά τα άλλα, διαφημίζει τη δημοτικότητα και την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς που αυτό τον καιρό κάνει πάταγο σε κριτικές και views καθώς ολοκληρώνει τη δεύτερη σεζόν της.

Αν θέλετε και εσείς να συνεισφέρετε στη γέννηση ενός triple-A παιχνιδιού Invincible, κερδίζοντας φυσικά τα όποια προνόμια συμμετοχής, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα του στο Republic.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.