ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

To Metaphor Re:Fantazio θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου

Το Persona θα ήταν περήφανο.

Στο τρίτο πλέον trailer για το JRPG της Atlus είδαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Είχαμε animated και in-engine αποσπάσματα της πλοκής, μια ακόμη ματιά στο combat και τα dungeons και πολλά πλάνα της κινούμενης βάσης μας και του κόσμου που μας περιμένει να εξερευνήσουμε. Όμως, αυτό που ξεχώρισε στο trailer ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του στιλάτου RPG. To Metaphor Re:Fantazio καταφθάνει σε PS5, Xbox Series, PS4 και PC (μέσω Steam και Microsoft Store) στις 11 Οκτωβρίου του 2024. 

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως θα υπάρξουν δύο εκδόσεις του παιχνιδιού. Η βασική και η Collector's Edition. Η τελευταία περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι για PlayStation 5 ή Xbox Series, ένα SteelBook, το επίσημο soundtrack, ένα βιβλίο τέχνης, μεταλλικές καρφίτσες, ένα αυτοκόλλητο, έναν υφασμάτινο χάρτη του Kingdom of Euchronia, ένα DLC voucher "Costume and Battle Background Music Set", το ATLUS 35th Anniversary Digital History Book, το ATLUS 35th Anniversary Digital All-Time Best Soundtrack και ένα κουπόνι για τα pre-order bonus.

Τα pre-order bonus περιλαμβάνουν τα εξής:

Archetype EXP Chest Set

•         10x Hero’s Incenses (Increases Archetype Experiences by 100)

•         5x Hero’s Fruits (Increases Archetype Experiences by 500)

Adventurer’s Journey Pack

•         30,000 Reeve (In-game currency)

•         5x Expensive Medicines (Restores 200 HP to one ally)

•         5x Revival Medicines (Revives an ally)

•         3x Magical Breads (Gradually recover MP while in dungeon)

•         2x Stale Blackbreads (Deals 300 Almighty damage to one enemy)

Ο director του game o Katsura Hashino στο showcase του παιχνιδιού μοίρασε πολλές λεπτομέρειες για το JRPG. 

Τονίζει πως στόχος τους ήταν η επανεξέταση του fantasy genre και με σκοπό "να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που μπορούμε να ονομάσουμε κορύφωση των RPG μας. Ελπίζουμε ότι όχι μόνο οι οπαδοί του ATLUS, αλλά όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ τα παιχνίδια μας και οι λάτρεις των RPG σε όλο τον κόσμο, θα δώσουν μια ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι". Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες transcript εδώ (μέσω Gematsu)

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης