ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Kena: Bridge of Spirits ετοιμάζεται για κυκλοφορία στο Xbox

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! 

Μετά από 2.5 γεμάτες χρονιές αποκλειστικότητας για τα PlayStation και Epic Games Store, όλα δείχνουν πως το Kena: Bridge of Spirits θα έρθει τελικά και στα Xbox Series X|S. Μέσα από την καθιερωμένη αξιολόγηση του US Entertainment Software Rating Board βλέπουμε ότι η Ember Lab προφανώς ετοιμάζει μία έκδοση του παιχνιδιού της για τις νεότερες κονσόλες της Microsoft, κάτι που σημαίνει πως και το Xbox κοινό θα μπορέσει επιτέλους να απολαύσει ένα από τα πιο όμορφα και διαφημισμένα indie games.

Στο παρελθόν οι ιδρυτές του studio και directors του Kena είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να το κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες, ξεπερνώντας πρώτα το στάδιο της timed αποκλειστικότητας και της ξεκούρασης μετά το πρώτο launch. Ξεκουράστηκαν λίγο παραπάνω από ό,τι φαίνεται, αλλά εξακολουθεί να είναι μεγάλη "νίκη" για τον κατάλογο του Xbox το ότι δεν θα χάσει εξ ολοκλήρου έναν τόσο ωραίο τίτλο.

Να σημειώσουμε ότι δύσκολα θα το δούμε απευθείας στο Game Pass, αφού η συγκεκριμένη καταχώρηση αφορά την retail έκδοση του παιχνιδιού, το Kena: Bridge of Spirits - Deluxe Edition, εξού και η αναφορά στη Maximum Entertainment που ανέλαβε τη διανομή του παιχνιδιού και σε PS4/PS5 copies.

Διαβάστε επίσης την αποκλειστική συνέντευξη που είχαν δώσει οι δημιουργοί του Kena στο SAVE THE GAME.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.