ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

XDefiant: Στις 21 Μαΐου έρχεται το free-to-play shooter της Ubisoft

Και ο μήνας γίνεται ολοένα και καλύτερος!

Μόλις ένα μήνα πριν, η κυκλοφορία του XDefiant έμοιαζε να απομακρύνεται από το πρώτο εξάμηνο του 2024, καθώς η Ubisoft ήθελε να τεστάρει μερικά πράγματα προτού δεσμευτεί σε ημερομηνία κυκλοφορίας. Όμως, το εν λόγω delay τελικά δεν ήταν διόλου μεγάλο καθώς όπως ανακοίνωσε η Γαλλική εταιρεία με ένα σύντομο teaser trailer το X, το free-to-play shooter της έρχεται και επίσημα στις 21 Μαΐου σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω του Ubisoft Connect.

Το launch θα γίνει υπό την μορφή του Preseason, ενώ η πρώτη “κανονική” σεζόν θα έρθει έξι εβδομάδες αργότερα. Όμως μη φοβάστε από το συνθετικό “pre”, διότι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε 14 maps, 5 modes και 24 όπλα. Παράλληλα, όπως θα θυμάστε και από το αναλυτικότατο hands-on preview μας πέρσι τέτοια εποχή, το παιχνίδι θα αποτελεί κι ένα μικρό celebration για τη Ubisoft, καθώς θα περιλαμβάνει factions που δανείζονται στοιχεία από τα υπόλοιπα IPs της εταιρείας. Την αρχή κάνουν οι Libertad από το Far Cry, οι Phantoms από το Ghost Recon, οι Echelon από το Splinter Cell, οι Cleaners από το The Division και οι Dedsec από το Watch Dogs, με τους τελευταίους να είναι διαθέσιμοι μετά από ξεκλείδωμα ή αγορά.

Τέλος, όσον αφορά το πλάνο για τον πρώτο χρόνο του XDefiant αυτό είναι ήδη γνωστό και θα περιλαμβάνει 4 σεζόν κάθε μία από τις οποίες θα φέρνει ένα νέο function, τρία νέα όπλα και τρεις νέους χάρτες, ενώ θα έχει και ένα 90-tier battle pass η κάθε μία.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...