ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Xbox Games Showcase

Με direct ενός άγνωστου (για την ώρα) παιχνιδιού.

Σιγά-σιγά όλες οι μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας ανακοινώνουν το καλοκαιρινό πρόγραμμα των εκθέσεων που θα πραγματοποιήσουν, με τη Microsoft να παίρνει τη σκυτάλη. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει ένα Xbox Games Showcase, το οποίο θα συνεχιστεί από ένα ξεχωριστό direct ενός παιχνιδιού που για την ώρα παραμένει άγνωστο, αλλά όλοι ξέρουμε ποιο είναι.

Την Κυριακή στις 9 Ιουνίου, λοιπόν, και ώρα Ελλάδος 8:00 μ.μ. ο αμερικανικός κολοσσός θα παρουσιάσει το επόμενο κύμα παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που αναπτύσσονται από την Activision Blizzard, την Bethesda, αλλά και από τα υπόλοιπα Xbox Game Studios. Στο ξεχωριστό direct διακρίνουμε πως έχουν σβηστεί τα γράμματα που δηλώνουν για ποιο παιχνίδι θα είναι, όμως η φωτογραφία μας παραπέμπει σε κάποιο Call of Duty, μάλλον στο φημολογούμενο Black Ops Gulf War.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η συγκεκριμένη έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, την ίδια εβδομάδα με το Summer Games Fest. Επιπλέον, σύμφωνα με αναφορές του The Verge, η Microsoft σχεδιάζει να δείξει πολλά από τα παιχνίδια που αναπτύσσει, συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών που έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν το 2025.

Να θυμίσουμε πως πέραν του Senua's Saga: Hellblade II, μέσα στο 2024 η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και τα Indiana Jones and The Great Circle, Flight Simulator και Avowed.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.